keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Tarja @ Hämeenlinna


Tarja veti pitkästä aikaa rock-keikan Suomessa ja se oli ihan mieletöntä! Yleisö olisi saanut olla hieman innostuneempi ja suurempi. En silti valita, koska 1,5 tuntia itkin onnesta ja olen vieläkin ihan pilvissä. Muistoksi jäi jälleen tapaaminen ja yhteiskuva, mutta sen lisäksi ostin uuden Tarja-paidan itselleni.


Settilistaa en onnistunut saamaan, mutt kuvan nappasin siitä silti, jotta muistan varmasti, mitä siellä vedettiinkään. Saa nähdä, onko Tampereella huomenna luvassa sama setti.


Keikkaa oli kyllä mainostettu komeasti, mutta silti liian harva löys tiensä viettämään elämänsä upeinta iltaa.


Jonossa oli seurana erittäin lahjakas tyttö, joka piirsi odotellessaan ulkomuistista Tarja-piirrustuksen. Sain sen lahjaksi itselleni ja Tarja raapusti siihen vielä nimmarinsakin kaunistamaan kuvaa lisää. (Kiitos!)


Paljon myös muita kuvia tuli otettua ja niitä lisäilen ainakin 'IRC-Galleriaan' sekä naamakirjaan. Ja varmaankin myös tämänkin sivuston 'Galleria' -osioon. Loppuun vielä kuvaamani video biisistä 'Falling Awake'. Laatu ei kaikista parhain, mutta kyllä se musta silti julkaisukelpoinen oli, joten sen lisäsin.2 kommenttia:

  1. I´m glad that you enjoyed the show- and even met Tarja afterwards! :)
    btw, I have a question- did she sing full Walking In The Air or just some parts of the song?
    Daniela (thequeenofice.blog.cz)

    VastaaPoista
  2. She sang the whole song <3 And tomorrow I will record it on a video and add it to YouTube and this blog. If it is possible.

    VastaaPoista