sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Saara Aalto @ Sibelius-akatemia

Torstaina tuli katsottua musikaali WICKED neljättä kertaa ja jo siellä voit Saara Aaltoon törmätä, mutta me mentiinkin perjantaina Saaran omaan konserttiin kuuntelemaan tulevan esikoisalbumin eeppistä-rakkaus-poppia niin kuin Saara sitä itse kutsuu. Mä kutsun sitä vain puhtaaksi kauneudeksi!


Oltiin aika ajoissa paikalla, koska tahdottiin tietysti siihen heti eteen katsomaan ja tämän vuoksi onnistuttiin törmäämään Saaraan jo hieman ennen konserttia. Muodolliset esittäytymiset suoritettiin. Molemmat (minä & Saara) tiesi jo toisensa, mutta uskokaa tai älkää, niin ei me koskaan oltu kunnolla tavattu WICKED-fanitapaamisesta huolimatta.


Konsertti sai mut herkistymään mutamaan otteeseen ja odotan albumia innolla ja päätinkin, että viralliselle levynjulkkarikeikalle on mentävä! Nii ja jessus Saaralla oli keikalla ihan älyttömän söpö akustinen kitaristi! Tavattiin Saaran kanssa vielä konsertin jälkeen ja jäätiin jutustelemaan. Ja varoitan jo etukäteen WICKEDin viimeiseen esitykseen saapuvia (syyttäkää Anna-Maija Tuokkoa ja Saara Aaltoa), että saatan järkyttää teitä monia ja tietysti muutakin teatterikansaa.


Olin saanut Saaralta luvan kuvata konserttia ja lisätä videot YouTubeen, joten tässä muutama kappale konsertista (mukaanlukien yksi "melkein hitti"). Pahoittelen, että 'Varpaisillaan' -kappaleen korkeaosuudet käyvät kamerani äänivallien kimppuun hieman. Enjoy!

KIITOS SAARA! <3
1 kommentti:

  1. En ymmärrä, miksi ollaan saatu odotella Saaraa näinkin kauan, mutta onneksi odotus on päättymäisillään! Toivon mukaan Saaran ylimaallista ihanuutta, lahjakkuutta ja herkkyyttä ei ole pilattu kaupallisesti.

    Heidi

    VastaaPoista