keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

The Dark Knight Rises @ Tennispalatsi

Tänään tarjottiin Christopher Nolanin Batman-trilogian faneille mieleenpainuvia elämyksiä Helsingin Finnkinon Tennispalatsilla, kun Suomeen tuotiin näytille elokuvissa nähtäviä rooliasuja sekä kulkupeli.


Trilogian viimeisessä osassa 'The Dark Knight Rises - Yön Ritarin Paluu' pahiksena toimivan Banen asu, sekä kissanaisen asu olivat esillä sekä tietysti itse Batmanin asu, joka nähdään myös toisessa osassa.
Näyttelyn päätähtenä oli kuitenkin kahdessa osassa nähtävä 'The Batpod', joka on aivan oikea kulkupeli. Yleisistä uskomuksista huolimatta esillä ollut pyörä on todella ollut käytössä elokuvien kuvauksissa ja näyttelijät sekä stunt-näyttelijät ovat sillä ajaneet.
Onni suosi melkein minuakin, kun studion edustajalle olisi ollut ok, että pääsen pyörän selkään istumaan ja ottamaan kuvan, mutta Suomen päästä (Tennarin edustaja?) ei ollut asiasta niinkään samaa mieltä. Harmi!
Näyttelyyn kuului myös valokuvakokoelma, joka oli ollut aikaisemminkin esillä.
Itse kävin katsomassa eeppisen loppuhuipentuman ensi-illassa ja aion sen varmasti käydä katsomassa uudestaan. Suosittelen trilogiaa kaikkille toimminnan ystäville sekä Batman-faneille.

2 kommenttia:

  1. Teuvon kuvat Normarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
    www.ttvehkalahti.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu! http://effenia.blogspot.fi/2013/01/haastetta-levottomaan-yohon.html

    VastaaPoista