sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Vuokko Hovatta - Minä rakastan ikuisesti -levynjulkkaritMonet tuntevat hänet suomalaisen musiikkiyhtyeen Ultra Bran riveistä taikka Helsingin kaupunginteatterin lavalta tai kenties Kerkko Koskinen & Kollektiivin joukoista mutta kuinka moni tiesi, että hänellä on myös oma sooloura artistina?


Vuokko on julkaissut omalla nimellään kaksi täysipitkää albumia: 'Lempieläimiä' sekä 'Liaani'. Kummatkin albumit ovat toteutettu yhteistyössä Kerkko Koskisen, Tuure Kilpeläisen sekä monien runoilijoiden kanssa. Ja 27.9.2013 julkaistavan kolmannen albumin 'Minä rakastan ikuisesti' kohdalla ei ole tehty poikkeusta. Levyn julkaisee Kaiho Records nimeä kantava levy-yhtiö.


Olen vuosia ihaillut Vuokkoa niin hänen laulutaitonsa sekä näyttelijäntaitonsa vuoksi.
Tämä ihailu palkittiin jälleen 20.9.2013 järjestetyssä ennakkokuuntelu-levynjulkkareissa Helsingin Ravintola Maxinessa, jossa Vuokko esitti bändinsä säestyksellä kappaleita tulevalta albumiltaan.
 
 
Keikan settilista piti sisällään seuraavanlaiset kappaleet:

Haitula
Yhdet hautajaiset
Lepää rauhassa talvi
Mäntypuussa
Meihin meistä
Minä rakastan ikuisesti sinua
Kielletyt värit
Nimesi viisi kirjainta
Ateena
Hiljaa laulaen

Päälimmäisenä jäi mieleen ehdottomasti 'Ateena' -kappale koskettavuudellaan. Biisin tekstistä vastaa suomalainen runoilija nimeltä Aulikki Oksanen, joka on tarjonnut runonsa jo vuosia sitten muunnettavaksi Vuokon laulettavaksi. Albumin ensimmäinen sinkku 'Meihin meistä' oli myös erittäin iskevä kappale livenä kuultuna.


Ilta oli erittäin tunnepitoinen, positiivisella tavalla. Runoilijoiden kauniit runot sovitettuna Vuokon äänelle, soitettuna Helsingin kattojen yllä syysiltana loivat täydellisen perjantai-illan tunnelman. Lisää keikkoja on luvassa ympäri Suomen, lisätietoja löydät alla olevista linkeistä.
Yllä myös video, jossa Vuokon haastattelu sekä tunnelmia illan keikalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti