perjantai 19. heinäkuuta 2013

Making of... Saara Aalto

Kirjoitin tänne aikanaan pienen raportin koskien Saara Aallon sinkkubiisi 'Cage Bird' -musavideon tekemistä. Kyseisen raportin pääset lukemaan TÄSTÄ.

Kuvan on kuvannut: Pauli Riikonen.

En kuitenkaan koskaan postannut tänne, että miltä itse virallinen lopputulos näytti. Nyt on viimeinkin aika päivittää videot tännekin. Sekä myös videoita muista projekteista, joita Saaran kanssa tullut tehtyä. Olen nimittäin ollut mukana kahdessa muussakin videossa.

Ihan ensimmäiseksi näette alla viralliset making of -videot 'Cage Bird' -videolle, sekä myös itse videon ja pienen live-vedon.
Itse kappalehan löytyy albumilta nimeltä 'Blessed With Love' ja sen voitte ostaa esimerkiksi Saaran virallisesta nettikaupasta, joka kantaa samaa nimeä kuin albumikin.Saara Aalto kutsui minut uudestaan tekemään making of -materiaalia, kun hän päätti kuvata kunnianhimoisen 'You Had My Heart' -videon.
 
 
Mikäkö siitä teki kunnianhimoisen? No ihan ensiksi se, että video kuvattiin kolmella eri kielellä: englanniksi, kiinaksi ja japaniksi.
Toiseksi voisi mainita ihan jo vain videon tekemiseen vaaditut mittaushteet ja logistiikan. Videon valmistuminen vaati myös erikoistehosteita. Nyt tehtiin videota ja kunnolla!


Kuvasimme videota kaksi päivää Turussa kahdessa eri lokaatiossa. Aikataulu oli tiukka.
Saaran lisäksi videolla oli mukana bändi, jousiosasto sekä vierailevia näyttelijöitä. Itse työryhmä oli yli 15-henkinen. Sen lisäksi kuvauksissa kävi myös vierailijoita sekä toimittajakin.


Mutta mitä sitä tässä sen enempää kertomaan. Voitte katsoa alta virallisen making of -videon sekä itse videon. Videon japaninkielinen versio on edelleen tekeillä. Lisään sen merkintään heti, kun se on valmistunut ja käsissäni. Nyt joudutte tyytymään englannin- ja kiinankielisiin versioihin.Viimeisenä tuleekin sitten Saaran tähän mennessä viimeisin julkaisu 'You Gotta Go'. Tämä video oli itselleni itseasiassa aikamoinen yllätys.
Video on kuvattu Saaran toisen albumin levunjulkkarikeikoilla Helsingissä ja Turussa. Levy kantaa nimeä 'You Had My Heart' ja sitä myöskin voi ostaa Saaran virallisesta Blessed With Love -kaupasta.


Se miksi video yllätti minut oli koska tällä kertaa en tekisikään making of -materiaalia vaan kuvaisin itse videota. Ja sen lisäksi vielä sain tietää koko asiasta 30 minuuttia ennen kyseisen keikan alkua.
En kuitenkaan valita. Otin haasteen vastaan ja olin siitä innoissani! Tätähän olin aina halunnut tehdä.


Alla näette juuri julkaistun videon, johon suureksi ilokseni päätyi paljonkin kuvaamaani materiaalia. En kuitenkaan paljasta teille, mitkä ovat omia osuuksiani ja mitkä toisten. En nimittäin kuvannut videota ihan yksin.Olen erittäin iloinen sekä ylpeä pieni fanipoika, kun olen päässyt työskentelemään innovatiivisen, lahjakkaan sekä kunnianhimoisen Saaran kanssa. Tahdon kiittää häntä miljoonasti hänen tarjoamistaan mahdollisuuksista sekä tietysti ennen kaikkea hänen musiikistaan. Innolla tulevaisuuden projekteja sekä musiikkia odotellen.

Joonas kiittää ja kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti